AFYONKARAHİSAR / DİNAR - DİNAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

DİNAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ AVRUPA YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR!

OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU BİR ERASMUS+ PROJESİ DAHA  DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI!

Dinar Mesleki Eğitim Merkezi olarak 2023 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Kısa Süreli Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında;

"2023-1-TR01-KA122-VET-000164636" referans numaralı  “HAIRDRESSERS MASTERING IN EUROPE” isimli projemiz  875 proje teklifi içinden başarılı olarak 50.785,00 Avro hibe desteği ile kabul edilmiştir.

Projemiz kapsamımda okulumuz "Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri" Alanında eğitim gören 6 öğrencimiz Almanya'da, 6 öğrencimiz Avusturya'da olmak üzere toplam 12 öğrencimiz 14 gün Avrupa'da güzellik merkezlerinde staj yapacaklardır.

Ayrıca; Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında kayıtlı öğrencilerimizin yanlarında eğitim gördüğü usta öğreticilerinden 5 usta öğreticimiz İspanya'da, 5 usta öğreticimiz Avusturya'da olmak üzere toplam 10 usta öğreticimiz de  alanlarında uzmanlık kazanmaları amacıyla Avrupa'da 5'er günlük kurs faaliyetine katılarak bu alanda bir ilki gerçekleştirmiş olacaklardır.

Projemiz okulumuza, öğrencilerimize, usta öğreticilerimize, öğretmenlerimize ve Dinar'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

Yayın: 23.08.2023 - Güncelleme: 23.08.2023 15:55 - Görüntülenme: 78

Etiketler :