AFYONKARAHİSAR / DİNAR - DİNAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

GENÇLERİ GİRİŞİMCİLİĞE ÖZENDİRİYORUZ

Dinar Kaymakamımız Sayın Kemal Duru'nun girişimiyle Dinar  Kaymakamlığı, Dinar Belediyesi, Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının iş birliği ile öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen "Gençleri Giirişimciliğe Özendiriyoruz" projesi kapsamında eğitim programı düzenlenmiştir.

Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen programa Dinar Mesleki Eğitim Merkezi ve Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katılmıştır. Açılış konuşmasının ardından KOSGEB İl Müdürlüğü personeli Kobi Uzmanı Murat KAHRAMAN, sunum yaparak öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen Dinar Kaymakamımız Sayın Kemal DURU'ya, Dinar Belediye Başkanı Sayın Nihat SARI'ya, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Veli ÖZCAN'a ve tüm personellerine çok teşekkür ederiz.

13-12-202313-12-202313-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 00:16 - Görüntülenme: 51