AFYONKARAHİSAR / DİNAR - DİNAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ufuk TAŞBAŞ ve Şube Müdürleri Sn. Fahrettin AYGÜNDÜZ ve Sn. Nebati ÜSTÜNDAĞ, Merkezimizi ziyaret ederek incelemerde bulundu.

Ara

Dinar Kaymakamımız Sayın Kemal Duru'nun girişimiyle Dinar  Kaymakamlığı, Dinar Belediyesi, Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının iş birliği ile öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen "Gençleri Giirişimciliğe Özendiriyoruz" projesi kapsamında eğitim programı düzenlenmiştir.

Kas

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 10.000 TL'lik hediye çekini almaya hak kazanan 12. Sınıf öğrencimiz Ramazan ÖZ; Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda ödülünü aldı.

Kas

Dinar İlçe Müftümüz Ahmet KERVANCIOĞLU ve beraberindeki heyet Merkezimizi ziyaret etti.

Kas

Dinar Kaymakamı Sayın Kemal DURU ve Oda Başkanları Merkezimizi Ziyaret Etti.

Ağu

OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU BİR ERASMUS+ PROJESİ DAHA  DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI!